luni, 8 octombrie 2012

comisia pentru integritate a doamnii monika, o formă fără fond care ar fi foarte utilă după alegeri, atunci cînd iar o sa ne vie sa ne aruncăm de pe blog

banii au 'nceput să vorbește, timid, inclusiv p'in pressa noastră portocalie nesimtzit de liberă, în care diferitele gășculitze de partid, foste/viitoare "și de stat", își dau reciporc la cap cu gratzie, tzinind'o pe monika ostatică, cu comisia ei cu izmene vătuite cu tot, pîna după alegeri, cînd o sa fie găsita capră ispășitoare pentru c'a distrus coeziunea interioară a noii constructziuni drepte de șele, da' putzin 'ndoite de la mijloc.
Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a acceptat să apară într-un pictorial în revista de modă Haarper's Bazaar. Ea copiază astfel rețeta lansată în PDL de Elena Udrea, protagonista mai multor pictoriale de gen, menite a ”umaniza” imaginea sa publică.
Președintele comisiei de etică a Alianței România Dreaptă (ARD) a acordat acestei publicații și un interviu, în care vorbește despre lupta anticorupție. „Monica Macovei a avut un rol esențial în integrarea României în UE”, scrie revista.
În trecut, Monica Macovei a fost unul din politicienii din PDL care au criticat-o pe Elena Udrea, pentru că apelează la astfel de ședințe foto, ca strategie de imagine.

Sursa: bumbutz.ro
UPDATE Monica Macovei nu are motive să se opună candidaturii Elenei Udrea cu excepția unei ”aversiuni de ordin personal”
Președintele Comisiei de Etică a Alianței România Dreaptă (ARD), Monica Macovei, nu este de acord ca fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, să candideze pentru un nou mandat de deputat, ne-au declarat surse din Comisie.
UPDATE. Sursele citate ne-au precizat că singurul motiv pentru care Monica Macovei are o astfel de poziție este ”aversiunea de ordin personal față de Elena Udrea”.
evezeaua lu' dan andronikus, care le face, de multă vreme, o furioasă  campagnie dezinteresată duduchii vodă și lu' wilhelm brînza cuceritoru' minune, l'au luat la vizetă și pe "amaritu" de cezar preda, ca victimă colaterală, pentru cine știe ce flueratură'n beserică, ca să'i arate pisica dulăului care nu dă semne, totuși, c'ar vrea să muste din dorsala împachetată'n  pantaloni mulatzi, altfel decît prin acceptarea desemnării monikăi în pozitzia de tartore al listelor 'lectorale, asumîndu'și, implicit, o lovitură tangentzială în directzia duduchii, după cum se poate citi în textuletzele de mai sus.

monika pe post de maciukă, la un car de oale smîntînite, în răzbelu' rozelor și rozetelor dă pă partea dreaptă.




rezultatele mult așteptatei și mult trîmbitzatei comisii sînt privite cu scepticism și de refugiatzii politici de pe labe unu', cei ce au început sa mîrîie la oancea pe motiv de subfinantzare/nefinantzare.

așa de tineri și deja subfinantzatzi, cînd nici n'a 'nceput bine neagra opozitzie d'o mie de ani?

păi cum să'l mai ajungă și să'l mai întreacă banciu pe mbadea, sau pastoru' comunist cristoa pă pastoru' baptist gîdea, băi oancea, băi?

tot dom' profesor felics o să  vă fie baci? 

în consecință, trebe urgent luate măsuri, și greutăți, pentru ca la toamnă să ne fie livrate, iarăși, cîteva basculante pline cu broaște rîioase, că  domnu' ponta a terminat toată  rezerva de glumitze proaste la adresa lu' băsexu și a pedelelei, și nici antenele nu dau semne c'au să'l mai lese mult timp pe crin să'l mai creadă.

iară domnu' dan n'o să facă de fleur de kuku mușchi la picere, executînd conștiincios ture de privatizări mimate, și nici steoa n'o sa cîștige campionatu' anu' ista de florile mărului natziunii de steliști, deci exiști. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu