marți, 14 februarie 2012

scurtul drum de la "nea riciu"
la "cariciu"
* jurnal de campagnie *

ma vad obligat sa fac o pauza la andropauza pentru a'i atrage atentzia lu' banciu (fara stanescu) ca incepe sa devina la fel de nesarat, daca nu de'a dreptu' odios, precum mircea badea:


chiar daca mai simt si eu nevoia, uneori (cam totdeauna, na!), sa'i aplic cit'un plasture bine situat lu' mareshalu' martzial antenescu, cre' ca denominatzia abuziv atribuita de catre banciu (pe ce baza, el stie!), recte, aia de "carici pogonici" (fost "porumbacu", fost "crin - floare de mort", etc), e de un prost gust desavirsit, cu numic superioara alora atribuite de antenisti "chiorului".

banciule, mai bine ramineai la "nea riciu"!

4 comentarii:

Dl.Goe spunea...

Sau cum ar (cam) veni jos feedback-ul pozitiv care con-duce la escala-dari periculoase si r-evolutii in cas-cada. Ne-a niku si cu/pe noi. Vivat poetul Mircea Cartarescu, un poet mereu egal cu sine insusi. Pacat ca n-are. Blog.

niku_elektriku spunea...

@ d'l goe

esti dulce!

(sper sa nu fac diabet!)


iar ai intrat la spam, da' nu te mai intreb cum faci, cum nu 'ntreb nici prin ce reusesti sa le devii atit de "odios" jupinilor poeziii romunesti (cartaescu zice c'o sa se ocupe de floricele pe cimpii, asa ca poa' sa'si faca si blog, linistit)

schmoukiz spunea...

exact, a scazut nivelul si a crescut inregimentarea

niku_elektriku spunea...

@schmoukiz

dom'le, stiu!

viatza e grea.

si prezinta multe aspecte.

da', totusi, "nu se merita"!

Trimiteți un comentariu