vineri, 11 martie 2011

relatari delaepicentru

nivelu' de genuntzii broastii al presii romune iese in relief, ca o buba purulenta p'o fatza proaspat pomadata, cu fiecare ocaziune in care se produc diverse nenorociri, si nu numa', locale or planetare. acuma, cin' cu cutremuru' din japonia, scuzatz cucufonismu', s'or repezit ca neshte shacali stirbi sp'e oricine le'ar putea livra "esclusivitatzi" de la fatza locului, ca doar mogulu' rumun n'o sa planteze nevar corespondentzi prop'ii in principalele capitale ale lumii, nu numai "trimisi" (or "ramasi") spetziali cu ocazia dezastrelor, ca doar practica, asemeni alora ce'si contempla buricu', o adinca implicare in i-realitatea interna, preferind sa finantzeze cu 'j de mii de ieuroi diversi "pareristi" de renume raional, pa sama beshinilor trase de diktatore.
asa se bucura si marius delaepicentru de o notorietate meritata din cu totu' alte motive decit pentru ca locuieste 'ntr'o zona apropiata de locu' cu pricina, fiind el "abordat" d'o sumedenie de ziarijdi ce'si "faceau doar meseria", de la botoanele tastaturii, din confortabelele biurouri puse la dispozitzie de "patronat", transpiratzi de emotzia d'a fi aproape, macar virtual, de gramada de cadavre.
l'au preluat, de altfel, si majoritatea ziarelor (nu stiu daca au si acordu' lui formal!) romunesti, ca nici astia nu "servesc" altceva.
in asteptarea unor dezastre autohtone, eventual insotzite de gramezi cit mai mari de cadavre, si inainte de a ma arunca eu insumi pe geam cu groaza de a trebui sa suport relatarile de la fatza locului ale presii romune, ii transmit lu' marius delaepicentru: MARIUS esti bun si fara cutremur!

2 comentarii:

Marius Delaepicentru spunea...

Niku, îţi mulţumesc, mult pentru vorbele bune.

Aşa e, m-au contactat jurnaliştii de browser să le dau exclusivităţi. I-am pus să stea la robinet, fără nicio obligaţie materială din partea lor. Îşi umpleau bidonaşele, apoi titrau pe ele "EXCLUSIV". Desigur, ştim ce îseamnă "exclusiv" în jargonul lor: exclusiv, cu tupeu, şi fără excepţie, copy-paste.

Într-un fel şi eu am transpus în copy-paste ceea ce spunea crainicul. Plus atmosfera. Deja mi-am găsit detractori din populaţia civilă românească, cărora le sună suspect că nu se auzeau răcnete şi proteste sindicale.

niku_elektriku spunea...

@ DOMNULE MARIUS DELAEPICENTRU MISTRETU

sa stitzi ca n'am glumit deloc atunci cind v'am propus drept un candidat cit se poate de plauzibil la presidentzia romunichii!

"urmarindu'va" d'atita vreme mi'am dat seama ca avetzi la orice ora argumente, mai multe si mai bune, decit covirsitoarea majoritate a preopinentzilor autohtoni.

va somez cordial sa va ginditzi in modu' cel mai serios cu putintza la o implicare, cindva, cumva!

Trimiteți un comentariu